Våtrom

Sertifisering

Er det ett rom i huset ditt der det stilles ekstra strenge krav til utførelse, så er det våtrommet. Problemer som oftest fører til bygningsskader er fukt, råte og kondens. Riktig oppbygging og riktige materialvalg er helt avgjørende for å få et sunt og godt innemiljø på bad og vaskerom. Malermester Rønsberg & Henden er sertifiserte i henhold til Byggebransjens Våtromsnorm (BVN), modul A og B.

Les mer om Byggebransjens våtromsnorm (BVN) på Fagrådet For Våtrom (FFV) sine hjemmesider.

Samordning

For å bygge et våtrom involveres flere håndverksfag på et lite areal på kort tid. Det er mange trinn eller byggefaser på et våtromsprosjekt. Ofte er det behov for at flere faggrupper skal inn samme dag for å holde ned tiden. For deg som kunde kan det være krevende å holde oversikten. Vi kan koordinere våtromsprosjektet for deg. I tillegg til egen kompetanse, har vi tett samarbeid med andre kvalifiserte håndverkere innen tømrer-, elektriker-, rørlegger- og murerfaget. Det beste for deg som kunde er å slippe å holde oversikten og heller la oss gjøre jobben.

Må tåle større belastning

Flytter man inn i et eldre hus er det badet man kanskje må vurdere å renovere først. Bruken av baderommet har endret seg. Før dusjet eller badet man en til to ganger i uka. Nå dusjer man gjerne en til to ganger om dagen, det betyr at dagens baderom må tåle mer fuktbelastning enn tidligere. Har du et eldre baderom med svak membran og ventilasjon rekker det ikke å tørke mellom bruk. Fukt- og råteskader dannes raskt i et bademiljø hvis man ikke er føre var.

Nettsiden er utviklet og designet av SocialGrab AS