Utvendig malerarbeid

MALING UTE

Utvendige malerarbeider tar vi gjerne på oss.

En flott fasade på huset er noe vi alle ønsker oss. Enten du vil at huset skal passe inn i nærmiljøet, eller du vil at huset ditt skal skille seg så hjelper vi deg svært gjerne med å finne riktig farge og stil. Det er lurt å huske på at behandling av fasaden ikke bare handler om estetikk og farge. Malerbehandlingen er først og fremst beskyttelse for vær og vind. Et godt grunnarbeid og riktig påføring med de beste produktene er det som skal til for å få et varig og godt resultat.

Når kunder tar kontakt med oss, gjør vi som regel en avtale om en utforpliktene befaring. Under befaringen får vi gjort rede på hva kunden ønsker å oppnå og hva som skal til for å komme dit.

Ny teknologi

De beste malingsproduktene på markedet har såkalte selvrensende egenskaper. Det er utviklet en ny teknologi som gjør malingen hardere og glattere. Det gjør at sopp, alger, skitt og smuss har vanskeligere for å feste seg. Vanlig regnvær er med på å holde husveggene renere. Men det betyr ikke at veggene ikke behøver å vaskes. Det er anbefalt å vaske huset utvendig minst en gang i året for å opprettholde produktenes gode egenskaper.

Viste du at det faktisk er billigere å velge en dyr maling, hvis du tar i betraktning at en billigere maling holder dårligere, og at du dermed må male oftere. Tenk langsiktig når du velger maling. De beste vannbaserte malingene på markedet har en holdbarhet på mellom 14 – 16 år. En billigere oljedekkbeis har en holdbarhet mellom 4 – 6 år

Mens både maling og dekkbeis er heldekkende, er beis en transparent behandling der du ser treverket gjennom. Beis gir liv i teet og fremhever strukturen og årringene. Beis er perfekt for deg som vil ha den ekte og naturlige følelsen av tre.

Vi utfører også overflatebehandling av betong, puss og murfasader.

Hvis du lurer på hvilke farger ditt hus skal ha, ta en titt her https://nordsjoidedesign.no/inspirasjon/fasader

Nettsiden er utviklet og designet av SocialGrab AS