Innvendig malerarbeid

 

Det er mange ting å tenke på om man har lyst til å pusse opp boligen. Romstørrelser, lyssetting, lysinnslipp, farger, dekor, stilarter, tradisjoner, trender. Vi hjelper deg gjerne med å finne din stil.

Malermester Rønsberg & Henden AS har god erfaring om det meste innen malerbehandling innendørs. Om det gjelder en ny eller gammel bolig så vet vi hva som skal til for at du som kunde skal bli fornøyd med ditt prosjekt. Når kunder tar kontakt med oss, gjør vi som regel en avtale om en utforpliktene befaring. Under befaringen får vi gjort rede på hva kunden ønsker å oppnå og hva som skal til for å komme dit.

Samordning

Ofte er det behov for at flere faggrupper skal inn på samme tid for å holde ned tiden. For deg som kunde kan det være krevende å holde oversikten. Vi koordinerer gjerne ditt prosjekt for deg. I tillegg til egen kompetanse, har vi tett samarbeid med andre kvalifiserte håndverkere innen tømrer-, elektriker-, rørlegger- og murerfaget. Det beste for deg som kunde er å slippe å holde oversikten og heller la oss gjøre jobben.

Er du nysgjerrig på hva som er det siste av trender, eller du er ute etter inspirasjon, tips og gode råd? Ta en titt her.

 

Kalkmaling

Kalkmaling er veldig i vinden for tiden. Her er noen bilder fra et av våre prosjekter der vi har brukt Pure & Original Fresco Kalkmaling.

Venter på tørk

Det endelige resultat

Det spesielle med Fresco kalkmaling er blandingen av kalk og naturlige pigmenter som gir unik struktur og fargespill. Veggflatens dybde, matthet og fargespill tilfører rommene en varm og autentisk atmosfære.

 

Pure & Original Fresco Kalkmaling finnes i over 100 forskjellige farger.

Her ble det malt i fargen Stenen.

 

For mer informasjon se http://pure-originalnorway.no/paint

Nettsiden er utviklet og designet av SocialGrab AS