Gulvlegging og gulvavretting

 

Vi har bred erfaring i gulvlegging og vi legger flere typer gulv og gulvbelegg. Alle gulv som ikke er våtrom bør være plant. Gulv i eldre bygg som skal rehabiliteres er ofte blitt skjeve over tid, og trenger oppretting. Ved hjelp av gulvavretting får man et mye bedre utgangspunkt for videre arbeid. Har man lite erfaring med å avrette gulv, kan det være vanskelig å få det bra. Å bruke fagfolk er å anbefale. Vi kommer gjerne og avretter gulvene for deg. Å ha rette gulv er et viktig grunnlag for et flott sluttresultat.

 

Vinylgulv

Vinylgulv kan legges i alle typer rom. Hvis man ønsker et tilnærmet vedlikeholdsfritt og slitesterkt gulv, kan vinylgulv være tingen for deg. Vinylgulv kommer i flere kvaliteter, design og prisklasser. Alt etter bruk og ønske. Ta kontakt med oss så finner vi et gulv som passer ditt behov.

 

Gummigulv

Gummigulv er både slitesterkt, lett å rengjøre, støydempende og gode å gå på. På grunn av sine gode egenskaper legges gummigulv ofte på steder med høy belastning, som kjøkken, trapper og ganggulv.

 

Teppegulv

Vi ser en stor økning i forespørsler om heldekkende teppegulv og teppefliser hos våre kunder. Man kan legge teppegulv i alle rom der det ikke er vann i omløp. Fuktige kjellere, bad og kjøkken er ikke egnede steder å legge heldekkende tepper. De fleste vil legge tepper på soverom, trapper, korridorer og kjellerstuer. det å gå barbent eller i sokkelesten på et teppegulv er en fantastisk følelse. Tepper gjør noe med inneklimaet. Det demper støy og føles varmt og godt å gå på. Har man ikke varme i alle gulv, kan teppegulv gjøre susen.

Før argumenterte folk for at du man ikke burde ha teppegulv grunnet allergier, men nå har det kommet fram at det faktisk kan være bedre med tepper. På parkett virvler støvet opp mens i teppet legger støvet seg ned i materialet. Dersom du har støvallergi er tommelfingerregelen å velge ett miljømerket kvalitetsteppe som er laget av korte, tette teppeløkker. Teppegulv med tette teppeløkker er ekstra lett å støvsuge å holde ren.

Teppegulv får du i nesten utallige materialkombinasjoner, kvaliteter, farger og design.

Mange ønsker seg teppefliser fordi det er lett å legge, det blir lite skre og det kan legges i uendelige kombinasjoner, med tanke på farger, strukturer og kvaliteter.

 

Nettsiden er utviklet og designet av SocialGrab AS